RESTAURANG

NIVEAU2 strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller kostnadseffektiva och innovativa storkökslösningar. 

I vårt arbete tar vi hänsyn till kundens och myndigheternas krav såväl som till betydelsen av den dagliga arbetsmiljöns funktioner och flöden i kök och matsal. Vi uppmärksammar och väger in fastighetens tekniska förutsättningar och vi föreslår köksutrustning och inredning som främjar energibesparing, hållbarhet och god ekonomi.

Vi håller oss ständigt uppdaterade när det gäller trender och utveckling men arbetar också minst lika mycket med funktionalitet och tidlös inredning. 

Oavsett projektets storlek erbjuder vi en kreativ lösning som uppfyller dina önskemål. Vi ser till att lagkraven uppfylls, vi specificerar konstruktörens krav och tar fram dokumentation för upphandling, produktion och administration.

Vi erbjuder kökskonsultation, planritning, utrustningsspecifikation, inköpsdokument, rumsbeskrivning, design- och konceptmanual och byggnadsdokumentation.


Vi kan också vara din personliga partner under projektplaneringen såväl som projekt- och byggprocessen och se till att din etablering är både trygg och kostnadseffektiv. Vi har många års erfarenhet av att hantera restaurangbyggnadsprojekt och vi vet att varje etablering är unik och kräver full uppmärksamhet och engagemang. 

Vår erfarenhet gör att vi har en helhetssyn som möjliggör alternativa lösningar och en effektiv kostnadsstyrning. Vi är din partner när det gäller kostnadsberäkning, gränsdragningshandlingar, upphandling, entreprenörsavtal, projektledning och slutbesiktning.

Bland våra senaste projektuppdrag kan bland andra nämnas restauranger som vi har planerat för kunder som Toyota Material Handling Europe, Atrium Ljungberg, Fabege, Coor och Martin & Servera.

NIVEAU2 är din kompletta partner när du designar och projekterar ditt restaurangprojekt

Välkommen att kontakta oss för att börja resan mot din nya restaurang!

Kontakta oss idag!